hovtramp

häst och hundliv

text med en mening.

Kategori: text med en mening

Kvällen skulle bli maxad. Hon kände det på sig ända ut i fingertopparna. Musiken dunkade medans hon sminkade klart det sista och satte upp håret i en slarvig knut. Hon hade följt med en kompis hem efter skolan och dom skulle ut med hennes vänner och åka bil. Det vill säga dricka hembränt och lorta runt. Det började dra sig mot utgång och flickan kände hur det knöt sig lite i magen, hon hade ju trotts allt aldrig träffa dom de skulle åka med.
  Men det visade sig vara lättsamma människor som satt i den överfulla stora bilen. Trångt och varmt med det gjorde inget när man fick blanda sig en grogg. Det skvätte hit och dit och flickan fick sina leggings helt ner kladdade. Det fick bli morgondagens bekymer tänkte hon medans ännu en klunk brände i halsen på henne. Sångerna blandades med varandra medans den stora bilen gick fort över dom stora vägarna. De stannade bara till för en kort kiss- och rökpaus. Vilket var väldigt behövligt.
   Killarna var kåta, det märkte man lång väg. Men det orkade inte flickan bry sig i, hon sköt bara bort deras trevande händer och blöta munnar. Ikväll skulle hon inte vara sån.
Efter ungefär en timmes lång bilfärd vinglade den nu ganska fulla men glada flicka ut på en överfull parkering mitt i samhället. Det var folk överallt och avgaserna vällde in i näsborrarna på henne. Hon log, det här skulle bli bra. Flickans vän tog henne i handen och drog med henne ut bland folket. De stannade vid en bil som de först försökte dissa men blev genast tillbaka ropade igen. Efter en stund vid bilen blev flickan uttråkad, hon ville inte stå stilla på samma plats hela kvällen. Hon tog en runda runt parkeringen själv utan att hitta något intressant så det vart att gå tillbaka till hennes vän och bilen full med killar.
Hon satte sig i baksätet, hon orkade inte stå upp något mer, det snurrade i huvudet och synen hade svikit henne till hälften. Det var då det kom upp någon bredvid henne, hon kände värmen från någon annans kropp vid hennes sida. Hon vände sig mot värmen och utan att riktigt veta hur det gick till så träffades hon av lika varma läppar. Hon visste det inte då, men av dom läpparna skulle hon bli kysst av många gånger till.


haha, ganska fint va? vet inte riktigt vart det kom ifrån men iaf ! ;) Kanske du vet ?

KOMMENTARER:

  • mamma säger:
    2010-08-02 | 19:48:20

    Gosen för faaan -du ska skriva böcker!!!!

  • amanda säger:
    2010-08-07 | 12:01:32
    Bloggadress: http://avikner.blogg.se/

    åh malin !!! jag vet exakt vart den texten kommer ifrån (a)

    fan va du är duktig, håller med mor din - SKRIV BOK FÖR FAN !!! :d

    Älskar dig massa :) <3

  • Malin :] säger:
    2010-08-07 | 13:13:18
    Bloggadress: http://hovtramp.blogg.se/

    Amanda: Visste väl att du skulle veta ;) hehe..!

    tacktack, jo jag vill men det skulle bli så svårt.

    love u 2 <3

  • Lillrickard säger:
    2010-08-10 | 00:17:39

    MALIN jag vet vart den texten kommer ifrån ;) hahahaha =) inga mer ditaljer eller?;) KRAAAAAAAM<3

  • Malin :] säger:
    2010-08-10 | 09:12:43
    Bloggadress: http://hovtramp.blogg.se/

    rickard !! hahah, jasså det vet du :D xD nja, inga fler detaljer tyckte det skulle bli för porrigt då ! :o



    KRAAAM <3

Kommentera inlägget här: