hovtramp

häst och hundliv

Irriterad

Kategori: allmänt

Tju :]

Precis vaknat och käkat frukost, nu sitter jag och äter gårdagens godis. Inte så nyttigt kanske men jag blev lite sugen :] haha.

Drömde helt knasigt inatt, först var jag och jessica på statoil i rättvik och skulle köpa godis och ridvantar för vi skulle ha filmkväll. Fast jag fattar inte varför vi skulle ha ridvantar... xD Men ialla fall så när jag står och försöker välja godis kommer jessica och är jätte arg för att vi ska tydligen inte ha något godis längre...? Så jag kastar ridvantaran på henne och sticker där ifrån. xD Hahaha xD Asså helt sjukt.

Åh, jag är helt cp trött på en sak. När jag loggade in på Facebook idag så var de en person som hade skrivit typ så här "Malin du hade chansen. Lycka till i Rättvik.hehe"  Trodde han hade fattat att jag inte var intresserad när jag inte hörde av mig. Och jag fattar inte varför han tycker att jag "är så jävla sur" för jag är inte sur. Det var bara inte rätt, eller det sa inte pling som min papps säger, xD haha. Så jag fattar inte varför du tror att jag missat en chans för det har jag inte, det är du som ska sluta gnälla. Åhhh, ville bara säga det lixx. Lycka till du oxå förresten! :D

Idag blir det ut och mysa i skogen med världens bästa Kråk :) Hoppas hon är på bättre humör idag annars blir det jobbigt xD Men det blir nog bra :]

Ha en bäst söndag :) //Maaalin

DAGENS LÅT -SIX DAYS*REMIX ' MOS DEF, DJ SHADOW

Trött på allt, typ

Kategori: allmänt

Hej alla som är vakna :)

Fick nyss reda på att Jessica är så sjuk att hon inte kommer till Rättvik i morgon, allt blev så grymt jobbigt då fan. Vem ska jag chillsnacka om allt och inget hela kvällarna ? Bli frisk snart gumman <3

Jag är trött på att vara hemma, jag är trött på skolan för det händer fan nästan inte ett skit, så himla jobbigt... Jag älskar Rättvik, människorna och allt de roliga vi gör men ändå känner jag att allt blir så jobbigt ibland. Vill bara sätta mig i ett hörn och gråta ut allt det jobbiga. Men det är bara det att jag vet inte vad det jobbiga är... Känns bara tungt och usch. Dessutom saknar jag min häst när jag är där uppe.

Och sen är det han.
Mitt hjärta slår alldeles för fort, jag kan inte tänka, knappt andas.
Att du finns gör mig glad så snälla försvinn inte.

Ingen annan än jag själv förstår nog hur jag känner och det kanske är bra, vad vet jag ?

Nu ska lilla malin sova, gonatten på er :* // Maaalin :]

Lördag

Kategori: allmänt

Hejsan :]

Gick upp klockan sju idag för att åka till stallet och släppa ut lite hästar. Kallt har det såklart blivit igen, -20 här i morse. Sjukt jobbigt, det som har varit så skönt ett tag nu.
Hopplektionen gick inge vidare, vi var i lilla ridhuset som verkligen inte är bra när man ska hoppa för Kråkans del eftersom hon inte hoppar där inne. :/ Så aa, jag ramlade av, nästan rakt in i ett hinder, hon vägrade, var sur och min ridlärare fick jaga henne med lång pisken. Som sagt min häst gillar inte att hoppa där inne. Fattar inte varför, de är alltid så när vi är där. Så jag var trött och besviken efter ridlektionen så nu har jag legat och sovit middag i typ tre timmar. Haha, säger bara lycka till för mig att kunna sova ikväll. Menmen, Snart är det Robinson Final :} Spännande :) Btw, ni tittade väl på Rabih igår på Let´s Dance ? Han tog sig vidare igen :D Yay ! 

Ingen intressant dag att läsa om men i alla fall xD Tack alla som läser, ni är bäst :]

//Maaalin :*