hovtramp

häst och hundliv

Stall Krokfors

Kategori: allmänt

heeeloo ;)

fredag idag , helt okej alltså. Dagen började med, tro det eller ej men jag gick till kyrkan ! haha, usch. Det var sjukt jävla tråkigt med det är ju över nu så det gör inget. :d Sen var det travet som gällde och det blev en lugn tur med Celan och Linn/Remenbrance ut i skogen. Kallt men trevligt ! :)

Sen körde min snälla pojkvän hem mig från rättvik till stallet hemma i krokfors :) Det blev det en massa galopp med min fina Kråka i snön med hennes nya vinterskor ! Det var rooooligt :D Pigg var hon å ! ;)

Imorgon blir det V75 på Romme och titta på hästar ! Spännande ! Jag längtar som bara det !
btw, så lär jag ju skryta lite med att jag fick MVG på min uppsatts om Antikens Grekland - rakt igenom. Sjukt duktig jag är på Svenska ;) Mohahhah !


så här mysigt hade Lena gjort det i vårat stall idag (y)

Karlsson och Gurran kommer en massa överrens nu. De har blivit bästa vänner :) Och tur är väl det eftersom vi inte verkar bli av med våran oranga katt ! :d

att säga som Jag tycker ...

Kategori: Läsvärt !

hej allihopa :)

jag tänkte bara dela med mig en sak som jag tycker är otroligt irriterande. Vill ni inte läsa det och känner att ni stör er så sluta läsa.......... NU ! :D

Aja, i alla fall så tycker jag att det är skit drygt med folk som stör sig och irriterar ihjäl sig på saker som folk skriver i sina bloggar. Det är ens egna blogg och där får man faktiskt skriva vad man vill. Om man stör sig så mycket att man ska hålla på att hota med att anmäla och fjanta sig så kan man lika bra bara sluta läsa bloggen, tycker jag. Det har jag gjort med en blogg som jag följde ganska flitigt ett tag med efter omständigheter så gav jag upp att försöka förstå denna människas tänkar och funderingar. Det tog så på min energi att jag bara ville springa rakt in i väggen och fösvinna en stund, grymt irriterad blev jag.

Så därför, för min egen skull så tog jag ett sådant beslut och det tycker jag ni andra blogg-hat-läsande människor oxå kan göra :)
MEN , jag säger inte att ni inte ska säga som ni tycker det får man såklart oxå göra. Men det får fan den som har skrivit inlägget från början också tycka som den gör... Alla har olika åsikter och tankar och det ska man få ha. Men stör det en för mycket bli kvitt med problemet genom att sluta läsa bloggen vettja, :)

ha en god lässtund pluttar ;) mohahahaha !

det blååååser :o

Kategori: allmänt

hej allihopa :)

nu sitter jag i stugan och tar det lugnt. har precis kommit hem från 1 timmer promenad i blåsten. Tro det eller ej, men det var ganska skönt :) Idag har jag gjort en massa nyttigt , pluggat biologi, svenska och matte ! (y) Duktig jaaah !

har tagit med mig kameran denna vecka så det kommer in lite bilder sen på fredag när jag kommer hem. Det är kanske ingen idé att ta kort i våran stuga just nu för av någon konstig anledning är det hemskt stökigt här ?! :o men någon kanske städar snart, vad vet jag? :)

Nu ska jag lägga mig på sängen en stund och vänta på att Sabina kommer ut ur duschen så jag kan hoppa in där ! ;)
hööööjjt !