hovtramp

häst och hundliv

Dressyrpass !

Kategori: Gold Dust QueenJag har ju bara en för grymt snygg häst! Älskipälski! ♥

Skänkelvikningarna satt som en smäck idag, så otroligt stolt över min Kråka.
Hon blev lite sur som vanligt men idag redde vi upp det ordentligt så Kråkan fick lite skäll och skärpte genast upp sig! Duktig, underbar häst!

Hopptävling Falu Ridklubb 23/4

Kategori: Gold Dust QueenTänkte lägga in videon från hopptävlingen här oxå, den ligger redan på stallets blogg men i alla fall ! ;)  
http://stallkrokfors.blogg.se/
Var jätte nöjd med Kråkans prestation, hon lyssnade jätte bra och stressade inte upp sig... Hon tittade inte ett dugg på hindrerna fast vissa såg lite konsiga ut! Duktig tjej! :)
Världens bästa Kråka ♥

mitt påsklov i bild och text.

Kategori: Läsvärt !


Lovet började kanon ! Körkort ! :D Kändes så jävla skönt att ha det avklarat! Så det blev såklart ut och brumma en massa bil i början av lovet! ;)
bild från google.se


Torsdag-fredag blev det upp till Marcus Fäbod och träffa massa folk ! :)  Roligt, roligt! :)
foto: Jon HanssonLördagen var jätte rolig med tävlingar på Falu Ridklubb. Jag och Kråkan var med i en 80 cm Clear Round och fick rosett! Såå nöjd! :D


Jag missade dock det här på fredagkvällen när jag hade åkt hem... Men det var nog lika bra det xD Haha!
Efter hopptävlingen åkte jag till skogen igen och då fick hela min jacka med dens innehåll en riktigt otrevlig överrasking! :( Marcus och Röding skulle putta Jon i vattnet och då tog Jon med sig stolen jag satt på, jag hann lyfta på röven men min jacka som tyvärr inte har några egna ben flög ner i vattnet! :o Och där i låg min mobil, bilnyckeln, mitt busskort med massa pengar i och kuvert med papper samt lite annat smått och gott. Allting blev såklart dyngsurt och min mobil var dränkt!!! Men jag har tydligen en överlevar telefon för dagen där på starta han utan problem! :) huuh!

På söndagen blev det att åka hem och fixa Marcus bil som stod parkerad hemma hos mig. Det blev såklart nå fel på stackarn när jag åkte med den så den rykte och lukta skit konstigt från baken! :o Men Marcus och pappa fixa till det någolunda i alla fall ! :) Haha! Jag är inte så lyckad! xD

Resten av lovet har jag varit med Marcus upp till Älvdalen och chillat & gjort lite läxor faktiskt! ;)
 
Och jag måste bara säga att det här har varit det bästa lovet på huuuur länge som helst! Det har varit så häääär skönt att få vara med Marcus mer än bara en/två dagar. Nu har jag verkligen bara kunnat slappnat av och haft det roligt! Har skrattat jätte mycket, jag behövde verkligen det här! 


Så avslutningsvis en bild på Rödning och Marcus när de åker (vad de tror) stjärtlapp ner för backen med kalsonger på huvudet! hahaha! Jani, det har varit ett väldigt händelsefullt lov, kan jag lova! :)

PUSSS! //MALIN