hovtramp

häst och hundliv

Dressyrtävlingar på Sveden!

Kategori: Läsvärt !

God morgon! Uppe med tuppen är jag, klockan ringde 05:25 imorse då de var dags att gå till bussen och åka hem från Linghed till Hosjö. Marcus gick upp redan vid 3, då han åkte iväg och jagade björn. Hoppas han får syn på någon eller att Bessie är en duktig vovve och letar rätt på en åt han :)

Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag om mamma bort till ridklubben och titta på dressyrtävlingarna där! Jag ska checka in motståndet lite, så jag vet hur bra vi måste vara för att kunna vara med. Visst, vi kan vara med nu oxå men jag känner att har man en "travhäst" så vill jag kunna slå alla med häpnad och inte göra så folk får vatten på kvarn och ba: "AAH, men de är ju bara en travhäst!" Men min ridlärare har sagt att bara vi får till Kråkans högersida med galopp och styrka så är vi redo att tävla dressyr för i vänster varv går hon klockrent! ;)


älskade häst ♥

Måndag !

Kategori: Skolan

Haft en trevlig dag här uppe i rättvik idag ! En lektion, handlat och sedan setat på Fricks och fikat med världens bästa sambo Linn! ;) Supertrevligt! Känner att i varje del av min kropp att de här året kommer bli kanoners! :) Kungkungkung!
Har dessutom bokat klipptid idag så nästa vecka på torsdag rycker håret! Måste fundera ut vad jag vill göra...

Har ni haft en bra skoldag?


haha, så jääävla snygga jag och linn är när vi kör häst (y) :)

HTC Incredible S

Kategori: allmänt

Super glad!! Har köpt en ny mobil!

Det blev en sådan som jag skrev om förut en - HTC Incredible S :]

Längtar tills den kommer hem nu i veckan någon gång.... :)Nu drar jag vidare mot rättvik! :D