hovtramp

häst och hundliv

Att vara elak är nya trenden?

Kategori: allmänt

Det har kommit upp en massa konsiga videosar på youtube på sistonde. Ni kanske har märkt det själva? Har sett att många länkar på facebook och så. Men jag fattar inte grejen med att hänga ut och vara rent ut av elak mot olika människor. Mår man riktigt bra själv då? Vad tänker en sådan person innan den går och lägger sig? Tror ni dom känner sig nöjda med sitt beteende? Men den största frågan är: Är dom så här "korkade" egentligen eller spelar dom bara ett fult spel i hopp om att bli kända och förmögna? Jag förstår då ingenting... Stackars typer bara, säger jag!

Har samlat ihop några av de värsta, enligt mig då. Vet inte om jag ska skratta eller gråta... x)

Tofflar vidare...

Kategori: allmänt

Hunnit med att både rida Dexter å Kråkan idag fast jag tog extra lång sovmorgon bredvid pojkvännen. Inte ofta det händer att vi kan ligga kvar i sängen lika länge. Oftast ska han iväg å jobba/jaga eller så ska jag jobba/rida. Ja, ni förstår hur det ligger till! :) Sen hade jag sådan tur att maskinen i skogen gick sönder så Marcus kom hem igen. Så då blev jag fjompig flickvän och fick leka med honom lite till idag! :]] Så nu sitter vi och är super sociala, jag bloggar, han spelar X-box. Men så kan det vara... Vi spelade ju lite UNO nyss så det är vi väl godkända ändå!
pussn:) ♥

Tomten kom tillsist!

Kategori: allmänt

Nu har Marcus fått sin julklapp - kalsonger med eget tryck! :) Haha, tyckte jag var himla smart när jag köpte denna present. Nu kan han klä av sig naken på fyllan hur mycket han vill. Kalsongerna kommer hitta hem av sig själva eftersom det står på dom vem som äger dem! :) Hittelön å allt är det på dom! :) Han önskade ju sig nya kalsonger så då fixade jag ju till det riktigt bra! Haha! :)

Länk till hemsidan om ni vill beställa egna saker hittar ni HÄÄÄR! De har alla möjliga olika saker man kan trycka på t-shirts, mugga osvosv....! :D
Snyggt va? :)