hovtramp

häst och hundliv

hjärtat mitt har ont :'(

Kategori: allmänt

Idag på hoppträningen landade Kråkan fel så hon fick ont i sitt ena framben !!! :( Så nu står hon upplindad med lindor till öronspettsarna och BackOnTrack-täcke på sig i stallet. Det syntes ingenting i skritt efter att hon rört på sig en stund men dock lite i traven. Antaligen har hon sträckt sig... Hoppas hon inte har ont i morgon för jag mååår sjukt dåligt av bara tanken att mitt lilla hjärta har ont ! :( Buhu !!!

Dagen började i alla fall bättre med några mysiga timmar på sjön med Marcus och hans bror. De fick en massa fula feta fiskar, de tyckte säkert det var jätte kul men det tyckte inte jag för jag tycker bara synd om dom ! :o

Imorgon vet ni vad som händer då????! Jag ska ha mina två första körlektioner på körskolan :D WOOHO ! Jag lääängtar ! :D

nu ska jag titta på Solsidan och sen sova !SOVMORGON ♥

Kategori: allmänt

Åh ! Så skönt att äntligen få sova ut :)
Snart lär jag väcka mamma som fortfarande sover och sen blir det att åka och rida på min galna ponyhäst ! :P Haha! Sen kanske det blir att köra massa bil, får se hur det blir... Men en sak som är säker är att jag ska åka till MARCUS idag ! :D ROOOLIGT ! Har ju inte sett han på nästan en vecka så nu är det dax ! :)

vi höres!

tumme upp ! (y)

Kategori: allmänt

heja heja Malin ! :) FREEEDAG !!

Idag vart det att gå upp vid sex och göra sig iordning för travet. Apu är inte så hemskt som man tror, man förbereder sig på det värsta men när man väl är där går tiden super fort och det är ganska skönt att komma igång på morgonen :) Fick köra fina Celan idag men det var så kallt att jag höll på att smälla av... Sen resten av tiden gick åt att sköta hästar och fixa i stallet. Sen vid fyra vare bara att sätta sig på bussen och åka till nästa stall och fixa.

Det märketes att mamma inte ridit något i veckan för Kråkan var så pigg så hon höll på att explodera. Varje gång vi galopperade och jag skulle hålla in henne så det inte skulle gå så fort så körde hon ner huvudet och börja bocka. Hon veeela springa FOORT ! Så jag höll mig nätt och jämt kvar idag !!! Imorgon blir det nog att göra lite jobbiga övningar åt huvudet så att säga för jag tror inte det hjälper att låta na springa av sig, det blig nog bara värre. :d Nej, dressyr övningar i skogen blir det! (y)

Nu när jag äntligen är hemma igen så ska jag gå och sova i min efterlängtade säng ! :D


galen pony ! :o ♥