hovtramp

häst och hundliv

nu säger jag...

Kategori: allmänt

...god natt till er alla! Nu ska jag gå och lägga mig så det blir fredag någon gång så man tar sig hem till hårig älskling och mindre (fast inte så mycket) hårig älskling! Känns helt otroligt skönt! ;) Får kanske lite snålis skjuts imorgon av mindre hårig älskling så det känns ju skönt!

*Varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig
Det räcker att du ler mot mig så kapitulerar jag*
känner mig lite smått löjlig när jag sittande på mitt rum mimar till Linda Bengtzing med en sked! Men har man ensam humor så är det så !

Nu ska jag ta och kika på finalen av "Sveriges värsta bilförare". Hööööjt ! 

 
mamma hade tagit ett kort på min mycket håriga älskling idag! Visst är hon världens finaste ? :* ♥

Tillbaka från Sjurberg !

Kategori: Läsvärt !

Nu har jag, Linn och Gabby varit och titta på hus (!!!) Haha, ja det är sant ! Vi tittade dock på en mindre stuga oxå men då får vi alla inte ett eget rum, pluss att det var så lågt i tak på vissa ställen att jag fick lov att vika huvudet snett ! xD  Men det stora huset ligger på 110-120 kvadrat så det är jätte stort! Nina som vi träffa var jätte trevlig jag gillade henne genast. Hon tyckte om att vi var hästtjejer för hon hade haft mest tur med sådana. Skötsamma och vana med ansvar! Sant som det är skrivet. Man kan även ha med sin häst för de har en lösdrift utanför huset, så det är ju helt okej!  
Men jag ska prata med mamma om alla priser och så, men annars så känns det som om jag vill flytta in idag ! Skulle vara mycket skönare än golfbyn!

Men vi får väl då see ;)

Är det några, helst två, som letar boende och är intresserade av den mindre stugan så är det bara att säga till ! :) Den är oxå fin, men som sagt för liten för tre!

Stuga på gård i Sjurberg
bild på deras gård från blocket.se

miss u ♥

Kategori: Läsvärt !

Jag har världens Jessica-Fantenberg-längtar ! :(
jag saknar min kära vän och hennes sjuka humor !
Du är jätte jätte saknad ! Det är tomt utan dig.
Man vet inte riktigt vad man har tills det är borta...
Världens bästa Jessica Fantenberg du en av mina
allra bästa vänner, och det kommer du föralltid vara!
Roligare och galnare människa får man leta efter!

puss på dig !alltså jag ber om ursäkt, Jessica du får säga att jag ska ta bort men det är sååå hääär roligt så jag måste lägga upp det xD