hovtramp

häst och hundliv

nu säger jag...

Kategori: Gold Dust Queen

...godnatt så jag orkar upp på morgondagens tävling på Svärdsjö Ridklubb! Har setat och planerat hela kvällen så nu är allt klappat och klart in i minsta detalj!
Maja och Lena hänger med imorgon oxå, himla trevligt! :)

Önska mig lycka till!


bild från träning!

go naaaatt bloggen !

Kategori: allmänt

Nu ska jag duscha och lägga mig i sängen och sova! Finns ingenting att göra här i alla fall! :d Och lika bra att vara lite utvilad till praktiken imorgon så man orkar med sista dagen innan helgen! :d

Saknar min hästis och min pojk! :(

Kvällens godnatt-låt till er alla från mig!


KUNG DAG!

Kategori: Läsvärt !

Idag har det varit en sån häääääär bra dag! ;)

Ute hos Kajsa fick jag göra en massa roligt. Först ut på en mystur i skogen då jag fick köra min babe Allan! Sen fick jag ut och värma en annan häst ute på banan alldeles själv, haha, det kändes jätte fail men det gick bra! Sen in i stallet en stund och sen ut och köra fort på banan med Kajsa. Kunde inte låta bli att känna mig liiiite cool! Men jag måste säga att det är tur att vi har övat att volta med ponnisarna på skolan så jag inte var helt borta när jag volta ute på banan med storhästen! x) haha! Men det gick bra och FORT! ;) Helt kung´t roligt!
Usch, jag blir nästan ledsen när jag tänker på att jag inte ska få vara där varje dag efter att praktiken är slut! Kommer sakna folket, all galenskap & framförallt hästarna. Nu när jag har lärt känna de olika hästarna och lärt mig deras personligheter lite så har man ju oxå hittat sina favoriter, men jag gillar dom allihopa! ♥

Sen fortsatte dagen att bara bli bättre! Fick mail från min mattelärare att jag lyckats klämma ett Godkänt i Matte B! ALDRIG MERA MATTE! :D Och sen har jag möjligtvis lyckats skaffa mig ett helgjobb hos Anderssons Städ & Fönsterputs! :)

 Gillaa min dag !

 
gammal bild från travet ! Saknar min klass! :o