hovtramp

häst och hundliv

om helgen & dagens fix och trixs!

Kategori:

Hej igen!
 
Ska väl dra en snabbrepris över helgen för er så ni vet vad jag har sysslat med.
 
Lördag:
Började dagen med att åka och städa på Ica Maxi. Tog sedan och gjorde en ordentlig rengörning av bilen, behövdes verkligen. En spindel hade byggt bo bakom sidospegeln och han blev inte så förtjust i att jag tvätta bort honom. höhö! Sedan åkte jag på hoppträning på kvällen, alla utom jag hade avbokat sent så jag fick mig en privat hopplektion, vilket man inte tackar nej till... Och lektionen blev helt anpassad till Kråkan och mina behov. Fick verkligen hjälp med hur jag ska göra när Kråkan tvekar och inte vågar hoppa. Toppen bra lektion, åkte därifrån med en riktigt bra magkänsla. Pluss att vi slog nytt personligt rekord tillsammans, 1,10m! :) Sjukt bra jobbat! :)
 
Söndag:
Städade Ica Maxi först, åkte och red ett dressyrpass och sedan iväg till jobb på Örjesbogården. Mitt sista pass på sommarvikariatet...:( Kändes sorligt! Men jag blir timvikarie istället nu så jag får ju se allihopa igen. Rättare sagt så fick jag se dom redan dagen efter, igår alltså, eftersom jag var där som städpersonal. Ska dit imorgon oxå! :)
 
Idag:
Åååh, vet ni vad jag och Sabina har fixat idag? PASS! Så nu är vi ett steg närmare våran utlandsresa som vi planerat. hihihi! Längtar sjukt mycket till vi kommer iväg till solen och lämnar regnet bakom oss. Jag ser dock jätte elak ut på mitt passfoto så vi får se om dom släpper iväg mig härifrån (?) Sabina såg däremot ut som en uppblåst hamster så hon fick ta om sitt foto... hahahaha! :D
 
FRÅGAN ÄR BARA VART VI KOMMER HAMNA?! ;)
 
 
 
Kommentera inlägget här: