hovtramp

häst och hundliv

Agia Marina, Kreta.

Kategori: my life every day

Nu är väntan snart över! Inatt åker vi mot Arlanda och planet lyfter 06:40 imorgonbitti! Vi landar strax före lunch och sen är det dags för steeeek! :) Ser otroligt mycket framemot detta! :D Känns extra bra att åka iväg när regnet faller ute dygnet runt här! ;)
 
Och vet ni va? Jag och Bojan kom med på hundkursen trotts att vi var reserver! Wie! Kursen startar v41, alltså veckan efter att jag kommit hem från Kreta! Kul! ;) Nu ska jag packa och förbereda det sista inför resan. hihi!
 
 

dagen D närmar sig...

Kategori: my life every day

Jobbat, växlat pengar, packat och ridit dressyrlektion för Anna. Så kan man kortfattat beskriva min dag. Snart drar vi iväg, jag å Sabina! Pirrigt å nervöst men det ska mest bli roligt!! :) Nu väntar jag på att min karl ska komma hem. Jag har tänt ljusen och myst ner mig i sängen så nu får han komma tycker jag! :)
Så här fint blev det av mina shoppade saker från Ikea ;) haha.

travdag!

Kategori: my life every day

Ny vecka igen! ;) Just nu är jag på väg till Rättvik för att kika på trav och heja på dexter som ska starta. Jag har försökt peppa honom hela förmiddagen, så får se hur mitt pepptalk fungerat nu då. :) haha. Har kanske turen att få se nå bekanta ansikten oxå! :) Måste hämta våran vagn från krokfors så jag kan köra lite oxå! :)