hovtramp

häst och hundliv

första tävlingen för 2013.

Kategori: Gold Dust Queen

80 - klassen gick lite hackigt. Vi hade inte riktigt kommit igång och hade inget riktigt bra flyt. Kråkan var ganska ofokuserad och var i och petade på nästan alla hinder. Men vi lyckades ta oss runt felfritt endå. Duktig pålle!
 
Till 90 - klassen fick vi mycket bättre uppvärmining och jag kände att Kråkan verkligen var på G! :) Super taggad! Så vi fick mycket bättre galopp runt banan men tyvärr ett stopp då vi tappade lite balans innan hindret. Men hon hoppade så glatt över på andra försöket när vi kom rätt så hon är förlåten. :)
 
Bra start på tävlingssäsongen! Taggar tävling på FaRs i mars.
 
har fortfarande inge internet i lägenheten så ni får ursäkta dålig uppdatering här på bloggen. kommer bli bättre, lovar!
 

tisdag.

Kategori: my life every day

Fick faktiskt liiite sovmorgon idag innan Bojan tryckte in sin blöta nos i ansiktet på mig. Då har man inget annat väl än att gå upp... Sedan har dagen rullat på i full fart. Bojan följde med till stallet där jag tränade lite tricks med Kråkan. Vi har påbörjat spanskskritt när jag sitter på hennes rygg. Hon vart ganska sur idag, hon förstod nog inte riktigt vad jag ville. Men vi fick till ett par steg på slutet. Efter stallet åkte jag och bojan vidare till stan och köpte hundborstar och hundgodis på Granngården. Sedan tog vi en promenad runt tisken för att leta reda på rastgården för hundar. Och vi hittade den :) Bojan fann en boll i snön som vi lekte med en stund! Kul! Dit ska vi fler gånger! Nu chillar jag i soffan och Bojan har däckat under sä
ngen i sovrummet. Haha. Hej då! :)

Livet på Lingvägen.

Kategori: my life every day

Det ekar lite i våran lägenhet och vissa fönster gapar fortfarande tomma. Men jag trivs, Marcus trivs och Bojan trivs en massa mycket. Lilla Bojan har inte haft sönden en enda sak och hon har bott med oss i snart en hel vecka. Det är en väldigt stor framgång för henne kan jag lova! Just nu håller vi på att ensamhetsträna henne lite varje dag så hon snart kan lämnas hemma själv. För det är drygt att pyssla om sina liv med jobb och häst och allt var de är för att hon inte kan vara själv en endaste minut. Men än så länge går det bra! :) Om det krisar så får vi lämna henne hem till Bessie så hon kan vara barnvakt. hehe. 
 
seeen får alla gärna komma och hälsa på när vi kommit lite mer iordning! pusss