hovtramp

häst och hundliv

bloggpaus

Kategori: my life every day

Hej allihopa.
 
Bloggen har legat nere ett tag för jag har haft fullt upp! Denna månad har varit fullspäckad med jobb! Har varit rejält trött och slut på kvällarna så har inte orkat satt mig vid datorn. Och på fredag flyttar jag tydligen hemifrån?!!! Har inte packat en enda sak än. haaha. Men får ta det som det kommer. Det blir ju tydligen bäst så enligt Marcus. haha.
På fredag ska pappa och farmor hjälpa oss att flytta i alla fall och med deras hjälp kommer det nog gå fort!
 
Kråkan mår jättebra! Hon var hos sin osteopat Cindy förra veckan och allt var frid och fröjd med Kråkans kropp. Skönt eftersom vi gick omkull på en hoppträning för tre veckor sedan. Och några dagar efter det så "snubblade/halkade,gick och dagdrömde" Kråkan när vi var ute i skogen och ramlade pladask igen. Och den gången rakt på mitt stackars ben som vart ömt ett bra tag. Total otur!
Har anmält till årets första tävling som blir i Avesta, 80 och 90 cm. Spännande! Längtar massor!
 
Nu ska jag sova - jobbar 8-20 imorgon. yey.
 
 
 
 
 

jag är så j-la bra!

Kategori: my life every day

Hej!
 
Jag kämpade mig igenom fystesterna i fredags och jag klarade det! :) Så stolt över mig själv! :) Och så skönt att äntligen ha det ur världen. Nu är det bara att vänta på om man kommer vidare ännu ett steg. Fick förklarat för mig, om jag minns alla siffror rätt, att 7000 har sökt polisutbildningen denna omgång, 2300 stycken blev kallade till fystesterna, 900 av oss som klarade detta kommer bli kallade till inervjuer och andra tester och slutligen kommer 308 stycken få börja polisutbildningen i höst. Jaaa... Ni ser hur tufft det är! Gäller att vara bäst.
 
Tack och hej! :)
 
 

video från hoppträningen

Kategori: Gold Dust Queen

Hoppträningen i lördags gick jättebra! Vi hoppade en serie med fyra hinder. Ett galoppsprång mellan hinder 1 och 2 och sedan tre galoppsprång mellan 2-3-4. Bra övning för att träna styrka.
 
Senare på kvällen var jag ut på krogen med Sabina! :) Superkul!