hovtramp

häst och hundliv

Gokväll :*

Kategori: allmänt

Hej alla glada och pigga :D

Själv är jag inte så pigg men men :dd
Man kan ju inte alltid vara det juhh.

Kände att jag behövde skriva av mig lite innan jag gick och la mig. Det är så himla mycket känslor jag har inom mig så det pultar och bankar hit och dit.
Jo, så här är det, helt ärligt. Det är bara en person i hela världen som vet om hela sanningen och nu tänker jag dela med mig lite till er också.  
Det är en kille som jag vet är helt fel för mig, och då menar jag helt fel. Precis en sån som jag har lovat mig själv att jag aldrig ska ha igen. En sån som redan hela världen har varit med, nästan alla som jag känner har antagligen varit kär eller ihop med honom. En sån man inte kan lita på, en sån som jag skulle ligga hemma själv och ha ont i magen för att jag är så rädd att han ska hålla på med någon annan. Ja, en riktig idiot och just en sådan jag redan haft. Men nu är det ju såklart att jag gillar den jävla idioten. Som tur är, eller vad det nu är, gillar inte han mig på det viset. Om han nu gillar mig överhuvudtaget. Det känns bara som om jag duger när det inte finns någon annan där för honom. Jag vet inte ens om han vet att han leker med mina känslor när han gör på det där viset.

Antagligen inte.

Men jag vill ju så gärna bara vara med honom. Jag får så himla ont i magen när han tittar åt någon annans håll men jag vill inte att han tittar på mig heller för hjärtat flyger fan ur kroppen på mig. Jag vill, inte, vill , INTE! ÅHH, jag vet precis hur det kommer sluta. Jag har ju redan varit med om det en gång och då höll jag på att dö. Mitt hjärta, mina känslor, min kropp orkar inte en gång till.
Jag vill så gärna att du ska vara hos mig samtidigt som jag bara vill att du ska försvinna så jag slipper se dig och där med slipper bli sårad. Egentligen har jag ingenting att bli sårad över för det är ju ingen som vet hur jag känner, allra minst han. Men nu har jag fan bestämt mig för att skita i alltihopa. Eftersom att jag vet att jag aldrig kommer våga säga som det är är det lika bra att jag bara SKITER i alltihopa.

Så nu släpper jag bara taget,  hoppas jag.


"And you laughed at my face when I told you how much it hurts"

                                                            HIM - Disarm me with your loneliness